Mini Cheesecake

Mini Cheesecake





มินิชีสเค้ก

ส่วนผสม
Vanilla Wafers หรือคุกกี้ 12 ชิ้น
Cream Cheese 2 ก้อนๆ ละ 8 oz.(226g) (ทิ้งไว้ที่อุณหภูมิห้องให้นิ่ม)
น้ำตาลทราย 3/4 ถ้วย
วนิลา 1 ช้อนชา
ไข่ 2 ฟอง
วิปปิ้งครีม 1/4 ถ้วย
ซาวครีมหรือโยเกิร์ต 1/2 ถ้วย
แป้งสาลี 1 ช้อนโต๊ะ
Cherry or Blueberry Pie Filling 1 กระป๋อง

วิธีทำ
1.วางถ้วยกระดาษลงในถาดมัฟฟินและวาง Wafers ลงไปถ้วยละ 1 ชิ้น โดยวางด้านนูนขึ้น พักไว้ก่อน (เราใช้คุกกี้บดผสมเนย)
2.ใส่ครีมชีสลงในถ้วยผสม ตีด้วยความเร็วปานกลางจนเนียน จากนั้นก็ใส่น้ำตาลทราย ตีต่อจนส่วนผสมเนียน
3. เปลี่ยนสปีดเป็นความเร็วต่ำ และใส่ไข่ทีละ 1 ฟอง ตีพอเข้ากันด้วยความเร็วต่ำ ใส่แป้ง วิปปิ้งครีมและ ซาวครีม ผสมให้เข้ากัน
4. ตักส่วนผสมหยอดลงในถ้วยกระดาษที่เตรียมไว้
5. อบด้วยไฟ 350F ประมาณ 15-20 นาที พอสุกยกขนมออกจากเตาวางถาดไว้บนตะแกรงจนขนมเย็น
6. พอขนมอุ่นๆ เราก็จับใส่จานและนำไปแช่ตู้เย็น ทิ้งไว้1-2 ชั่วโมงก็คงพอ
7. พอจะกินก็ใส่ เบอรี่ซอส หรือ pie filling ลงไป

Mini Cheesecake

INGREDIENTS

1 (12 ounce) package vanilla wafers
2 (8 ounce) packages cream cheese
3/4 cup white sugar
2 eggs
1 teaspoon vanilla extract
1 (21 ounce) can cherry pie filling

DIRECTIONS

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line miniature muffin tins (tassie pans) with miniature paper liners.
2. Crush the vanilla wafers, and place 1/2 teaspoon of the crushed vanilla wafers into each paper cup.
3. In a mixing bowl, beat cream cheese, sugar, eggs and vanilla until light and fluffy. Fill each miniature muffin liner with this mixture, almost to the top.
4. Bake for 15 minutes. Cool. Top with a teaspoonful of cherry pie filling.

ใส่ความเห็น

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s


%d bloggers like this: