How To Make Sponge Cake

ส่วนผสม

1. ไข่ 8 ฟอง แยกไข่ขาว กะ ไข่แดง

2. น้ำตาลทรายขาว 190 กรัม หรือ 6.7 ออนซ์

3. แป้ง 95 กรัม หรือ 3.3 ออนซ์

4. แป้งข้าวโพด 55 กรัม หรือ 2 ออนซ์

5. เนยที่ละลายแล้ว 45 กรัม หรือ 1.6 ออนซ์

6. วนิลลา 1 ช้อนชา

ใส่ความเห็น

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s


%d bloggers like this: